Единствениот спој од арома, мекост и вкус што магичната течност – маринада им го дава на свинската плешка, свинскиот врат без коска, свинската кременадла, свинското каре и пилешкото филе, никогаш нема да Ве остави рамнодушни. Идеалниот баланс на состојките во маринадата, на овие производи, им дава особено богат вкус, совршена мекост и пријатна сочност. Ваше е само да уживате во нивниот вкус!

 

  • Свинска кременадлаСвинска кременадла
  • Свинско кареСвинско каре
  • Саламурена свинска плешкаСаламурена свинска плешка
  • Свински врат без коскаСвински врат без коска
  • Саламурено пилшко филеСаламурено пилшко филе

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.