• Милански траен колбас

Шифра на производот: 3012
Тежина на поединечно пакување: 350g
Рок на траење: 90 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.