Свежото месо што МИК им го нуди на своите потрошувачи, е исклучиво од домашно производство, одгледано на македонските фарми, во согласност со највисоките меѓународните стандарди за сигурност, квалитет и беспрекорна хигиена. За да стигне до Вашата трпеза, на нашето прасечко, свинско или јунешко месо му се потребни само 48 часа. За тој краток временски период, добивате квалитетен и безбеден продукт со изобилство од хранливи вредности. Неговото претворање во уникатен гурмански деликатес и’ го препуштаме на Вашата фантазија!

 

 • Саламурена свинска плешкаСаламурена свинска плешка
 • Свински меснати ребраСвински меснати ребра
 • Свински црн дробСвински црн дроб
 • Свински бел дробСвински бел дроб
 • Свинска коленица со кожа и коскаСвинска коленица со кожа и коска
 • Свинско компензирано месоСвинско компензирано месо
 • Свински врат без коскаСвински врат без коска
 • Свински бубрезиСвински бубрези
 • Свинска кременадла без филеСвинска кременадла без филе
 • Свински врат со коскаСвински врат со коска
 • Свинско кареСвинско каре
 • Свинско филеСвинско филе
 • Свински јазикСвински јазик
 • Прасечко месоПрасечко месо
 • Свинска слезинаСвинска слезина
 • Јунешки заден черекЈунешки заден черек
 • Јунешки преден черекЈунешки преден черек

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.