• Чадена свинска кременадла без коска
  • Чадена свинска плешка
  • Чадено пилешко филе
  • Хамбуршка сланина
  • Чадена свинска печеница
  • Чаден свински врат
  • Чаден свински бут
  • Чадено говедско месо
  • Чадена панцета

Шифра на производот: 253
Тежина на поединечно пакување: 2kg
Рок на траење: 45 денови
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.