МИК Свети Николе е добитник на наградата Златна ѕвезда за квалитет (World Quality Commitment - Golden Star), во Париз 2003 година, за постојаните напори за подобрување на квалитетот на производите.
Компанијата во текот на своето долгогодишно успешно работење, на локално и државно ниво има добиено и многу други награди и признанија.
Најнови се признанијата за учество во националната награда за најдобри општествени одговорни практики за проектот, награда за најдобри општествени одговорни практики за проектот, реконструкција на прочистителна станица за отпадна вода во категоријата животна средина.
Во декември минатата година Советот на општината и Градоначалникот на Свети Николе, на компанијата на свечена седница и доделија плакета за континуирано успешно работење.

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.