• Грав со чадена сланина 400гр

Шифра на производот: 215
Тежина на поединечно пакување: 400гр
Рок на траење: 3 години
Температура на чување:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.