• свинска маст

Шифра на производот: 323/325
Тежина на поединечно пакување: 0.8/3кг
Рок на траење:
Температура на чување: 4°C

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.