• Тост шунка

Шифра на производот: 331
Тежина на поединечно пакување: 2kg
Температура на чување: 4°C
Рок на траење:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.