Духот на изворната традиција во преработка на месо и модерните стандарди за врвен квалитет се умешно вткаени во нашата линија на трајни производи. Длабоките балкански корени на куленот, неодоливата арома на миланскиот и унгарскиот траен колбас, неповторливите вкусови на крашки врат, пршут, сува свинска печеница, како и „чајната приказна“ донесена од далечниот Балтик му даваат шареноликост на нашето непресушно богатство од вкусови и долгогодишни традиции, обединети со едно име – МИК Св. Николе.

 

  • КуленКулен
  • ЧајнаЧајна
  • Милански траен колбасМилански траен колбас
  • Унгарски траен колбасУнгарски траен колбас
  • Крашки вратКрашки врат
  • Говедски пршутГоведски пршут
  • Сува свинска печеницаСува свинска печеница

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.