• Амика рибина паштета
  • Јетрена паштета
  • Говедска паштета
  • Мика свинска паштета
  • Мика пилешка паштета со зеленчук
  • Мика пилешка паштета
  • Гускина паштета
  • Амика кокошкина паштета

Шифра на производот: 234/235
Тежина на поединечно пакување: 50/75гр
Рок на траење: 3 години
Температура на чување:

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.