Благодарение на софистицираниот процес на чадење, кој прочуените мајстори на МИК го усовршија до степен на перфекција, како и изборот на најквалитетно месо за обработка, до Вашата трпеза го носиме свежиот здив на оваа долго негувана семејна традиција. Во нашите чадени деликатеси ќе ги препознаете сите можни нијанси од широкиот спектар вкусови и ароми на МИК Свети Николе.

 

 • Чадена свинска коленицаЧадена свинска коленица
 • Чадена свинска кременадлаЧадена свинска кременадла
 • Чадени мисиркини копаниЧадени мисиркини копани
 • Чадени свински коскиЧадени свински коски
 • Чадени екстра ребраЧадени екстра ребра
 • Чаден свински опашЧаден свински опаш
 • Чаден свински бутЧаден свински бут
 • Чаден свински вратЧаден свински врат
 • Чадена панцетаЧадена панцета
 • Чадена свинска кременадла без коскаЧадена свинска кременадла без коска
 • Чадена свинска печеницаЧадена свинска печеница
 • Чадено говедско месоЧадено говедско месо
 • Чадена свинска плешкаЧадена свинска плешка
 • Чадено пилешко филеЧадено пилешко филе
 • Хамбуршка сланинаХамбуршка сланина

Ви препорачуваме

Чадена панцета

Кокошкина паштета

Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.